Okul Mobilyaları İmalat; Gerekli olan okul mobilyaları sağlam ve kullanıcı dostu olmalıdır. Okul mobilyaları her zaman yüksek kalitede olmalıdır, çünkü okul mobilyaları ne kadar güçlü olursa o kadar uzun süre dayanır. En önemli eşyalar kitap rafları, dolaplar, dolaplar, masalar, sandalyeler, ekran panoları, dosya dolapları ve depo dolaplarıdır.

Raflar genellikle çam ağacından ve meşe ağacından yapılır, çünkü bunlar tarafından üretilen ağaç doğada kuvvetli ve daha uzun ömürlüdür. Masalar tahtadan veya MDF’den yapılırken, bu masaların bacakları tahtadan veya çelikten yapılır. Masaların ve sandalyelerin tabanı olarak çeliğin kullanılması, masaların ve sandalyelerin ağır hasar görmesini önler ve ürünün daha uzun süre kullanılmasına yardımcı olur. Bir okul ayrıca, günlük ilanların ve duyuruların yapıldığı yumuşak tahtalar gerektirir. Bu yumuşak tahtaların çerçeveleri ahşap veya plastikten yapılmıştır. Kilitli dolaplar genellikle daha uzun dayanıklılık sağlayan çelikten imal edilmiştir.

Bir sınıf, her yaştan öğrencinin dünyanın farklı yönlerini öğrenmesine yardımcı olan bir eğitim kurumunun bir parçasıdır. Sınıf, bir eğitim kurumu için yeterli olan materyalleri gerektirir. Sınıf mobilyaları genellikle masalardan, sandalyelerden, beyaz veya yeşil panolardan, öğretmen masası ve sandalyesinden, dolaplardan, bilgisayar standından, araba veya masadan oluşur.

Okul Mobilyası
Okul Mobilyası

Sandalyeler polimerlerden yapılabilir, çünkü polimerler yüksek dayanıklılığa, mukavemete sahiptir ve kolay zarar görmezler. Polimerler, metalden yapılanlar gibi paslanma eğiliminde değildir, bu da okul sandalyeleri yapmak için daha dayanıklı bir malzemedir. Kantin masaları sert ahşaptan yapılmıştır. Eğitim mobilyaları her zaman yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış olmalıdır; Çünkü bir kez bu malzemelerden yapıldıkları zaman tüm zararlara katlanırlar ve on yıllarca dayanırlar. Bunun okullar, kolejler ve eğitim kurumları için avantajlı olduğu kanıtlanmıştır.

 

Okul depolaması, bir sınıf veya okulun belirli bir malzemesinin acil olarak değiştirilmesi durumunda her zaman ekstra malzemelerden oluşmalıdır. Okul deposu her zaman öğrencilerden korunmalı ve öğrencilerin bu depolama tesisinde tutulan malzemelere zarar vermemesi için kilit altında tutulmalıdır. Mobilyaların her biri sınıfı kendi içinde tamamlamalıdır. Tüm beyaz tahtalar, alüminyum çerçeveyle çerçevelenmelidir, böylelikle levhaların kenarları kolayca aşınmaz.

 

Mobilyaların rengi daima mavi, siyah, kahverengi veya kırmızı olmalıdır. Bu, sınıfa iltifat eder ve öğrenme için daha profesyonel bir yer gibi görünmesini sağlar. Okullar için kullanılan materyaller her zaman daha uzun ömürlü, dayanıklı olmalı ve ekstra para tasarrufu konusunda yardımcı olmalıdır. Okul ve kolejlerin koridorlarına yerleştirilen dolaplar iyi korunmalıdır. Yumuşak tahtaların ve dolapların yapımında kullanılan ahşap, ahşabın her türlü nem bazlı parçalanmasını önlemek için düzenli olarak cilalanmalı ve temiz tutulmalıdır. Kilitli dolaplar genellikle çelikten imal edilmiştir ve paslanmayı önlemek için çeliğin günlük olarak temizlenmesi gerekir. Çok çeşitli eğitim mobilyaları ve aramanız gerekenler için lütfen bizimle iletişime geçin.

 

iz atölye iletişim

Eğitim kurumları için mekan özgü atölye çözümleri için bizleri arayın. Atölyeler için mobilya ve ekipman çözümlerinin yanı sıra öğrenci ve eğitmen eğitimleri içinde izlere ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0545 834 9353
Mail : bilgi@izatolye.com

neden biz

İz Atölye eğitim kurumlarının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda atölye çalışmaları yapmakta ve atölyeler için sarf malzeme temin imkanı sağlamaktadır. Böylelikle çocukların eğitimlerinin önemli bir yanını teşkil etmesi gereken el ve zihin koordinasyonu tam, eksiksiz sağlanmaktadır.Çocukları artık sadece oyuncaklara ya da bilgisayara veya televizyonun karşısına hapsetmek doğru değil. Motor becerilerini geliştirmek, hayal güçlerini kullanmalarını diğer çocuklarla ekip çalışmasını öğretmek için farklı atölye çalışmaları çok faydalı. Atölye çalışmaları sırasında çocukların hayal gücü desteklendiği gibi konsantrasyonlarına da büyük katkı sağlıyor.Ayrıca ince motor becerilerinin gelişmesine, farklı malzemelerle tanışmak, malzemeleri düzenli ve özenli kullanmayı öğrenmeye kadar pek çok farklı katkı sağlıyor. Çocukların, kendi yaş grupları ile yaptıkları çalışmalar hem sosyalleşmelerini sağlıyor hem biriyle yardımlaşmayı öğrenirken ayrıca bir şey üretmenin keyfine de varıyorlar.

atölye çalışmalarının önemi

Atölye Eğitimi, bütünleşik bir yapı içerisinde fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarını birleştirerek; gençlerin analitik düşünmelerini, farklı öğrenme grupları ile etkileşimler kurmalarını, takım çalışması becerisi kazanmalarını, bildiklerini güncel olaylar ile ilişkilendirmelerini ve ürünlerini girişimci bir ruhla sunmalarını sağlar. Öğrencilerin keşfederek ve uygulayarak öğrenmelerini hedefleyen Atölye Eğitimi ile fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik becerilerini öğrencilere kazandırmak ve düşündüğünü hayata geçirebilen, yenilikçi, yaratıcı bireyler yetiştirmek amaçlanır.Atölye Eğitimi Neden Önemli;
  • Öğrencileri motive edebilir. Çünkü gerçek hayattan örneklere de uygulanabilir.
  • Çocuklar neden sonuç ilişkisi kurmaya başlarlar.
  • Öğrenciler daha derin, daha detaylı düşünebilirler.
  • Öğrencilerin bireysel çalışma ve takım çalışması becerilerini geliştirir.
  • Atölye Eğitim, ezberci değil sorgulayıcıdır.
  • İletişim becerileri en üst seviyelere çıkabilir.
  • Öğrenciler eleştirel düşünmeyi öğrenirler.
  • Hata yapmanın aslında ne kadar değerli olduklarını görür öğrenciler.
  • Hatalarından ders çıkarıp tecrübeler edinirler.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.