Fen Laboratuvarı İmalat; Öğretmen deney masası tabla ölçüleri;enerji ve kumanda paneli tarafı en 75 cm boy 160 cm ebatlarında polyester özlü,jelkot kaplı düz yüzeyli asitli bazlara uzun süreli dayanıklı olarak üretilmektedir.Öğretmen lavabosu masa tablasıyla aynı özellikte olup tabla içinde dökümlü 25 en 18 cm olarak dizayn edilmiştir.Lavabo,boy imal edilmektedir.Metal aksam 1mm kalınlığında DKP sacdan yapılmaktadır.35*55*74 cm yüksekliğinde masaya bağlı etajer 45*67*74 cm yüksekliğinde enerji konsülü olup komplike bir bütünlük sağlanmıştır.

Metal aksam,çift renk elektrostatik toz boya ile boyanmıştır.Öğretmen enerji ünitesi ve kumanda paneli 35*55*74 cm ebatlarındaki masa etajeri içerisinde olacak ve öğrenci ünitelerinin su ve gaz çıkışlarını elektronik sistemde tek komutla tamamını açma kapama kontrolü sağlanacak şekilde dizayn edilmiş ve imal edilmiştir.

 

Fen Laboratuvarı İmalat; Ayrıca sisteme bağlı öğrenci ünitelerinin elektrik enerjisi öğretmen kontrol panelinden ayrı ayrı kontrol edebilecek şekilde düzenlenmiştir.Öğretmen kontrol panelinin etajer kısmı kilitli olarak ve kontak anahtar sistemiyle emniyete alımıştır.Kontrol paneli üzerinde 220V priz 80W 5A alçak gerilim güç kaynağı(güç kaynağı çıkışları 1,5-3-6-12V DC ve 1,5-3-6-12V AC) 0-30V,0-250V 2 adet voltmetre ve 0-5A ampermetre bulunmaktadır.Ölçü aletleri 2,5 class hassasiyete sahiptir.Öğretmen masasındaki su ve gaz çıkışları masa tablası üzerinde teknik ve estetik açıdan en uygun yere monte edilmiştir.

Öğrenci Deney Masası

Masa üst tablası;180*60*74 cm HPL ithal laminant olarak üretilmektedir.Tabla uzun kenarları 180 derece postforming yapılarak,kısa kenarlar PVC ile kaplanmıştır.Masa taşıyıcı kısmı;30*20*1,5 mm profil,yan ayaklar 1mm DKP sacdan uygun profilde bükülerek,50*30*1,5 mm profil ayaklara monte edilmektedir.Masa ayaklarının altına zemine göre ayarlama yapılabilmesi için denge ayarı yapılabilen özel üretim pabuçlar konulmaktadır.Metal aksamı iki renkte elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.

Öğrenci Enerji Ünitesi

Öğrenci ünitesi ana gövdesi 74*57*31 cm ebatlarında DKP sacdan imal edilmektedir.Ünite gövdesinde havalandırma için panjur boşlukları bulunmaktadır.Öğrenci enerji ünitesi kontrol paneli ve evyesi 31*60*24 cm ebatlarında ve yekparedir.Öğrenci enerji ünitesinde 220V priz 80V 5A alçak gerilim güç kaynağı(güç kaynağı çıkışları aynı anda 1,5-3-6-12V AC ve DC),2 adet 0-30V voltmetre ve 2 adet 0-5A ampermetre bulunmaktadır.Ölçü aletleri 2,5 class hassasiyete sahiptir.Öğrenci ünitesindeki gaz çıkışları tavan kısmında çift çıkışlı gaz musluğu monte edilerek sağlanmaktadır.Ünite elektrostatik toz boya ile boyanmıştır.

 

iz atölye iletişim

Eğitim kurumları için mekan özgü atölye çözümleri için bizleri arayın. Atölyeler için mobilya ve ekipman çözümlerinin yanı sıra öğrenci ve eğitmen eğitimleri içinde izlere ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0545 834 9353
Mail : bilgi@izatolye.com

neden biz

İz Atölye eğitim kurumlarının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda atölye çalışmaları yapmakta ve atölyeler için sarf malzeme temin imkanı sağlamaktadır. Böylelikle çocukların eğitimlerinin önemli bir yanını teşkil etmesi gereken el ve zihin koordinasyonu tam, eksiksiz sağlanmaktadır.Çocukları artık sadece oyuncaklara ya da bilgisayara veya televizyonun karşısına hapsetmek doğru değil. Motor becerilerini geliştirmek, hayal güçlerini kullanmalarını diğer çocuklarla ekip çalışmasını öğretmek için farklı atölye çalışmaları çok faydalı. Atölye çalışmaları sırasında çocukların hayal gücü desteklendiği gibi konsantrasyonlarına da büyük katkı sağlıyor.Ayrıca ince motor becerilerinin gelişmesine, farklı malzemelerle tanışmak, malzemeleri düzenli ve özenli kullanmayı öğrenmeye kadar pek çok farklı katkı sağlıyor. Çocukların, kendi yaş grupları ile yaptıkları çalışmalar hem sosyalleşmelerini sağlıyor hem biriyle yardımlaşmayı öğrenirken ayrıca bir şey üretmenin keyfine de varıyorlar.

atölye çalışmalarının önemi

Atölye Eğitimi, bütünleşik bir yapı içerisinde fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarını birleştirerek; gençlerin analitik düşünmelerini, farklı öğrenme grupları ile etkileşimler kurmalarını, takım çalışması becerisi kazanmalarını, bildiklerini güncel olaylar ile ilişkilendirmelerini ve ürünlerini girişimci bir ruhla sunmalarını sağlar. Öğrencilerin keşfederek ve uygulayarak öğrenmelerini hedefleyen Atölye Eğitimi ile fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik becerilerini öğrencilere kazandırmak ve düşündüğünü hayata geçirebilen, yenilikçi, yaratıcı bireyler yetiştirmek amaçlanır.Atölye Eğitimi Neden Önemli;
  • Öğrencileri motive edebilir. Çünkü gerçek hayattan örneklere de uygulanabilir.
  • Çocuklar neden sonuç ilişkisi kurmaya başlarlar.
  • Öğrenciler daha derin, daha detaylı düşünebilirler.
  • Öğrencilerin bireysel çalışma ve takım çalışması becerilerini geliştirir.
  • Atölye Eğitim, ezberci değil sorgulayıcıdır.
  • İletişim becerileri en üst seviyelere çıkabilir.
  • Öğrenciler eleştirel düşünmeyi öğrenirler.
  • Hata yapmanın aslında ne kadar değerli olduklarını görür öğrenciler.
  • Hatalarından ders çıkarıp tecrübeler edinirler.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.